Videomarketing per a empreses | Vilafranca P. - Barcelona

Mapping Sant Quintí 1714

Client: Ajuntament de Sant Quintí de Mediona
Projecte: Video mapping
Data: 2014

Amb motiu del 300è aniversari del saqueig i la crema de Sant Quintí de Mediona per part de les tropes borbòniques, en el marc de la Guerra de Successió, l’Ajuntament de Sant Quintí va encarregar a PuntTV Comunicació Audiovisual un audiovisual per projectar durant l’acte de commemoració.  Des de PuntTV vam idear un mapping de grans dimensions on s’explica d’una forma molt visual i entenedora els fets que van succeir a la vila fa tres segles.

Per dotar de veracitat la història hem dut a terme un exhaustiu procés de documentació, axò ens ha permès extreure  elements i personatges de quadres i il·lustracions de l’època i poder-los animar. Com a fil conductor de la història vam enregistrat un actor amb un croma per tal d’utilitzar-ne la silueta i així combinar elements reals amb animacions.

Un dels altres aspectes que s’ha treballat minuciosament és la banda sonora, que està formada, gairebé en la seva totalitat, per composicions originals de l’època.

El vídeo es va projectar a la façana de la rectoria de la plaça de l’Ajuntament, i va sorprendre els quintinencs que s’hi van aplegar.