Videomarketing per a empreses | Vilafranca P. - Barcelona

News

Prova news

Prova news

Per desè any consecutiu la Federació d’Ateneus de Catalunya ha encarregat a PuntTV l’enregistrament de  la gala dels Premis Ateneus. A PuntTV hem editat dos videos resum de l’acte. Una versió més llarga per a ús intern de la Federació d’Ateneus de Catalunya amb...

Premi Carmen Mateu

Premi Carmen Mateu

Hem realitzat la cobertura per a mitjans (newsfeed) de l’acte en que s’ha donat a conèixer la guanyadora de la 1a edició del Carmen Mateu Young Artist European Award, la ballarina Maria Khoreva, primera solista del Ballet Mariinsky de Sant Petersbourg.

Vídeo Corporatiu per JJuan

Vídeo Corporatiu per JJuan

Iniciem els rodatges del vídeo corporatiu de la marca de frens d’alta competició J Juan. Imatges espectaculars on s’aprecia la destresa en la conducció de pilots de primer nivell com Gerard Farrés.

Premi al Most Festival 2019

Premi al Most Festival 2019

El Most Festival 2019 ens ha premiat l’audiovisual “Do Penedès. 2700 anys” com el millor treball promocional collita. Un encàrrec de la DOPenedès que ens ha permès transmetre amb imatges la cultura vitivinícola del nostre territori.

Castellers a Califòrnia

Castellers a Califòrnia

Els Castellers de Vilafranca es desplacen a San Francisco per donar a conèixer els castells en el marc de la San Francisco Catalan Week. Els acompanyem amb dues càmeres i equip d’edició per realitzar un newsfeed diari per a les televisions de l’estat espanyol amb imatges de totes les actuacions.

Contra la violència de gènere

Contra la violència de gènere

Festival Castell de Peralada, Ekaterina Bakanova i Punttv hem creat una peça per denunciar la violència contra les dones en el marc de la semana contra la violència de gènere.

Castellers de Vilafranca

Castellers de Vilafranca

L’audiovisual del 3 de 10 dels Castellers de Vilafranca ha estat seleccionat novament en un festival internacional. En aquesta ocasió ha estat el jurat del Dunedin International Film Festival de Florida, EEUU, qui n’ha valorat la qualitat artística. Anteriorment havia estat seleccionat a festivals de Russia, Londres i Carolina del Nord.

Rodatge en Drone

Rodatge en Drone

Nou rodatge en drone d’unes vinyes. En aquesta ocasió ens hem desplaçat al priorat per obtenir imatges des d’un punt de vista sorprenent.

Casal FM

Casal FM

Entrem en la fase final del projecte audiovisual del Casal de la Festa Major de Vilafranca del Penedès. Un projecte de gran recorregut que es va iniciar el 2014 amb el rodatge de la festa i acabarà el juny de 2020 amb la inauguració del nou casal de la festa major.

Demana’ns pressupost sense compromís!